Категорії Інформація
Каси Додати подію
Артем Пивоваров
18 лютого 2023

Артем Пивоваров

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Fabryka Lloyda
Fordońska 156, 85-752 Bydgoszcz, Poland

Про подію

Стихійний Артем Пивоваров у Бидгощі: концерт у Fabryka Lloyda

Кожен український співак чи співачка займає піст на музикальному фронті, щоб нагадувати людям, що тільки в єдності сила й тільки так є можливість побороти зло. Такого шляху підтримується й Артем Пивоваров та його команда — вони здійснюють тури світом, щоб зустрітися з шанувальниками та допомогти рідній країні. 

18 лютого зустрічайте співака на сцені Fabryka Lloyda у Бидгощі та співайте разом з ним “Думи”, “Ой, на горі”, “Тішся” та багато інших треків, які ви так полюбляєте. Купуйте квитки й приєднуйтесь до крутого концерту, щоб відпочити, підтримати, надихнутись! 

Чуйність у серці, любов у піснях 

Серйозна робота Артема, як співака розпочалася ще у 2011 році й лише через кілька років виходить перший його альбом під назвою “Космос”. Рання творчість співака дещо відрізняється від сучасної. Та це не дивно, адже за роки він став доросліше та мудріше, теми пісень стали більш філософськими. 

Головна мета Артема Пивоварова сьогодні — познайомити світ з українською культурою. Тому у репертуарі співака з’являються композиції, створені на вірші українських поетів таких, як Т. Шевченко чи І. Франко. І ви їх неодмінно послухаєте. 

Приходьте на цю подію та будьте в курсі всіх концертів  у Бидгощ

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код